Published On: vin, Dec 30th, 2016

Politistii braileni au iesit pe strazi pentru a combate comertul ilicit si pentru a depista soferii care incalca regulile

In ziua de 28 decembrie, politisti din cadrul Politiei Municipiului,  Politiei Oraselor Faurei si Insuratei, si de la sectiile de politie rurala arondate acestora, impreuna cu jandarmi, au actionat, pe raza municipiului si a judetului Braila, pentru prevenirea si combaterea activitatilor de comert ilicit, a faptelor care aduc atingere ordinii si linistii publice, precum si pentru depistarea conducatorilor auto care nu respecta normele rutiere.

Pe parcursul actiunilor, au fost legitimate 114 persoane, controlate corporal sumar 19 persoane, oprite in trafic 54 de autovehicule si verificate 21 de unitati comerciale.

De asemenea, a fost constatata o infractiune flagranta si 34 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 9.025 de lei, dintre care 21 pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 9 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, 2 la Legea 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, si 2 la alte acte normative. Ca masura complementara, a fost retras un certificat de inmatriculare.

Comentarii

comentariu

About the Author