Published On: vin, Dec 23rd, 2016

Peste 150 de politisti braileni vor fi la datorie pentru ca sarbatoarea Craciunului sa fie in siguranta

Peste 150 de politisti braileni vor fi la datorie, suplimentar fata de dispozitivul curent, pentru ca sarbatoarea Craciunului sa fie petrecuta in liniste si siguranta. Politia Romana este la datorie, in serviciul comunitatii, in perioada Craciunului, pentru asigurarea ordinii si sigurantei publice, protejarea patrimoniului, a drepturilor si libertatilor cetatenilor.

Cei peste 150 de politisti braileni, care vor actiona suplimentar fata efectivul curent de ordine si siguranta publica, au ca prioritate prevenirea si combaterea oricaror evenimente care ar putea afecta linistea cetatenilor si interventia rapida atunci cand sunt sesizati cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Din totalul politistilor care actioneaza in aceasta perioada, peste 110 sunt de la structurile de ordine publica, circa 10 sunt politisti de la rutiera, restul fiind de la celelalte structuri, respectiv: transporturi, investigatii criminale, investigarea criminalitatii economice, luptatori de interventie rapida si politisti de la arme, explozivi si substante periculoase. De asemenea, 60 de patrule auto de siguranta publica vor actiona, zilnic, pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale.

Totodata, pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative si asigurarea fluentei traficului rutier, politistii braileni vor folosi 66 de autospeciale, dintre care 8 dotate cu aparate de monitorizare a traficului si inregistrare a vitezei de deplasare a vehiculelor.

Politistii de la transporturi vor patrula, zilnic, pe 15 trenuri de calatori, precum si in 4 statii si triaje de cale ferata, si vor fi prezenti in zona portuara Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author