Published On: vin, Dec 23rd, 2016

O femeie din Brailita a fost snopita in bataie de propriul fiu

Joi, 22 decembrie, in jurul orei 16.30, ca urmare a unui apel unic de urgenta, membrii unui echipaj de jandarmerie au intervenit pentru ajutorarea unei femei, ce a fost lovita de propriul fiu.

Jandarmii s-au deplasat imediat la adresa indicata, din cartierul Brailita, unde au constatat ca femeia in cauza, in varsta de 70 ani, zacea la pamant in curtea imobilului, iar poarta era inchisa.

Ca urmare, pentru acordarea primului ajutor, jandarmii au solicitat de urgenta interventia SMURD, iar un membru al echipajului de jandarmerie a sarit gardul si cu greu a putut sa se inteleaga cu femeia, pentru a afla unde este cheia portii.

Din verificarile facute la fata locului, jandarmii braileni au constatat ca, pe fondul consumului de alcool, fiul de 48 ani al femeii a lovit-o de mai multe ori pe aceasta, dupa care, fara sa-i pese ca mama sa cazuse la pamant, a fugit, inchizand si poarta imobilului. Dupa identificarea agresorului, membrii echipajului de jandarmerie i-au intocmit acestuia actele de sesizare sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente

Comentarii

comentariu

About the Author