Published On: vin, Dec 23rd, 2016

O femeie a fost arestata pentru ca a talharit o batrana pe Aleea Mugurilor

Judiciaristii au desfasurat activitati intr-o cauza de talharie, inregistrata la inceputul lunii decembrie a.c., in municipiul Braila.

La acea data, a fost constituit un colectiv format din politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale, care a efectuat cercetari si a identificat-o pe o femeie, de 51 de ani, cu domiciliul stabil intr-o localitate din Galati, fara forme legale in municipiul Braila.

Aceasta este suspectata ca, la data de 06.12.2016, in jurul orei 16:10, ar fi deposedat-o, prin violenta, pe o braileanca, de 84 de ani, de un portofel ce continea bani si bunuri personale, in timp ce se deplasa pe Aleea Mugurilor, din municipiul Braila.

Banuita a fost depistata si condusa la sediul politiei, pentru audiere, fiind retinuta si introdusa in arestul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Fata de ea s-a dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale, sub aspectul comiterii infractiunii de talharie. Ieri, 22 decembrie, va fi prezentata Judecatoriei Braila, cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author