Published On: vin, Dec 30th, 2016

O fata de 15 ani este cercetata de politisti pentru ca i-a furat telefonul unui coleg de clasa

Politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale au continuat sa desfasoare cercetari intr-o cauza de furt, inregistrata la data de 03.02.2016, si au identificat-o pe o tanara, de 15 ani, din municipiu, banuita de comiterea faptei.

In fapt, in ziua de 01.02.2016, fata i-ar fi sustras telefonul mobil unui coleg de clasa, de 13 ani, in timp ce acesta era iesit in pauza. Judiciaristii au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt si au recuperat telefonul, in valoare de 750 de lei, pe care l-au predat pagubitului.

De asemenea, politistii au mai identificat un minor, in varsta de 14 ani, din municipiu, suspectat ca, la data de 20.12.2016, ar fi sustras telefonul mobil unui tanar, din Braila, in timp ce se deplasa pe strada Plantelor. Dupa comiterea faptei, suspectul si un prieten de-al sau ar fi vandut telefonul contra sumei de 200 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat, iar pe numele banuitului a fost intocmit dosar penal pentru infractiunea de furt, care va fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, cu propunere legala.

Comentarii

comentariu

About the Author