Published On: vin, dec. 23rd, 2016

HC Dunarea Braila a pierdut si cel de-al doilea meci de la turneul amical desfasurat la Roman

HC Dunarea Braila a pierdut si cel de-al doilea meci de la turneul amical desfasurat la Roman. Dupa meciul pierdut in compania celor de la Danubius Galati, Braila a fost invinsa si de gazdele de la CSM Roman. Cu un lot subtire, decimat de accidentari, HC Dunarea Braila a facut un meci bun pentru 40 de minute, dar pe final nu a putut mentine acelasi nivel al jocului si a cedat cu 28-23(10-11)

Brailencele au inceput bine partida, iar in minutul 7 conducea cu 4-2. Dupa inceputul bun de joc, elevele lui Buceschi s-au vazut egalate la 5, in minutul 12. Braila a revenit insa la conducerea jocului si au reusit sa se desprinda la 3 goluri, in minutul 24, conducand cu 11-8. Dar pana la pauza HC Dunarea nu a mai marcat nici un gol, iar CSM Roman s-a apropiat la un singur gol, intrandu-se la cabine cu 11-10 pentru formatia braileana.

In debutul reprizei a doua, HC Dunarea a ramas la conducerea jocului, iar in minutul 39 Andreea Lipara a dus din nou echipa din Braila la trei goluri avans fata de adversare, scor 16-19. Din pacate in ultimele 20 de minute brailencele au cazut fizic, ceea ce le-a permis gazdelor sa preia fraiele jocului. In minutul 43 Carmen Stoleru le-a adus pe gazde in avantaj, scor 20-19. Tiron a egalat, fiind pentru ultima data in partida cand cele doua formatii s-au aflat la egalitate. Pana la finalul celor 60 de minute, diferinta dintre cele doua formatii a continuat sa creasca. Ultimul fluer al arbitrului a consemnat victoria celor de la CSM Roman cu scorul de 28-23.

HC Dunarea Braila: Bianca Tiron – 6 goluri, Timea Tatar -4, Madalina Zamfirescu -3 (1 de la 7 m), Alina Czeczi -2, Andreea Lipara -2, Diana Axinte -2, Alexandra Orsivschi -2, Mihaela Obedeanu -1 si Catalina Preda -1.

CSM Roman: Iryna Glibko -11 goluri (4 de la 7 m), Carmen Stoleru -4, Lacramioara Cilici -3, Raluca Agrigoroaie -3,  Jasna Toskovic -3, Greta Dinu -1, Luciana Popescu -1 si Oana Chitacu -1.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>