Published On: joi, Dec 29th, 2016

Extragerea speciala a Loteriei bonurilor fiscale va avea loc de Revelion

La extragerea ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale organizata sambata, 31 decembrie 2016, cu prilejul Anului Nou, participa bonurile fiscale  emise intre 17 aprilie si 15 decembrie 2016. Fondul de premiere este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Selectia castigatorilor va fi realizata in doua etape. Prima etapa va avea loc sambata, 31 decembrie a.c., si va consta in extragerea bilelor care vor desemna luna, ziua si valoarea bonurilor castigatoare. Daca numarul cererilor de revendicare depaseste o suta, va fi organizata o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de castigatori.

Detalii despre prima etapa de selectie a castigatorilor Loteriei bonurilor fiscale din 31 decembrie 2016:

Extragerea va fi organizata in studioul TV al Loteriei Romane, incepand cu ora 17:30. Extragerea este publica si va putea fi transmisa, in direct, de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Romane.

Extragerea ocazionala va avea trei etape, dupa cum urmeaza:

- etapa I: va fi extrasa o bila pentru determinarea lunii bonurilor castigatoare;

- etapa II: va fi extrasa o bila pentru determinarea zilei bonurilor castigatoare;

- etapa III: vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor castigatoare.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-urile Ministerului Finantelor Publice (MFP), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al C.N. „Loteria Romana” (CNLR) pentru o perioada de minimum 30 de zile. La extragere participa toate bonurile fiscale emise in perioada 17 aprilie – 15 decembrie 2016, fara a fi necesara inregistrarea prealabila a acestora intr-o baza de date.

Extragerea va fi realizata cu urnele si bilele pe care Loteria Romana le utilizeaza pentru tragerile loto si va fi supravegheata de o comisie de tragere formata din cate un reprezentant al MFP, ANAF si CNLR. Bilele si urnele vor fi verificate in prezenta comisiei inainte de extragere.

Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF.

Comentarii

comentariu

About the Author