Published On: mar, dec. 13th, 2016

Dacia Unirea lupta astazi pentru sferturile de finala ale Cupei Romaniei

Astazi, vor incepe meciurile din optimile de finala ale Cupei Romaniei. Dacia Unirea Braila va lupta pentru un loc in sferturi cu una dintre cele mai constante echipe din acest sezon al Ligii I, CSU Craiova. Meciul de astazi va fi o reeditare a finalei Cupei Romaniei din 6 iunie 1993, cand brailenii, antrenati la acea vreme de Ioan Sdrobis si Octavian Stoian, au pierdut in fata oltenilor, scor 2-0. Finala cupei din acel an a fost nivelul cel mai inalt atins de Dacia Unirea in toata istoria ei.

Dacia Unirea a ajuns ieri la Buzau cu intreg efectivul de jucatori si a facut antrenamentul oficial la lumina reflectoarelor, iar de la ora 17.30 va juca pentru a produce o noua surpriza in Cupa Romaniei, dupa ce in faza anterioara a competitiei, Dacia a eliminat Concordia Chiajna.

Pentru acest meci clubul a trimis invitatii tuturor jucatorilor din perioada de aur a fotbalului brailean, carora le asigura transportul si intrarea la meci. Mai mult, Dacia Unirea Braila le-a oferit transport gratuit si primilor 300 de suporteri care si-au achizitionat bilete. Autocarele cu fostele glorii ale fotbalului brailean si cu suporterii vor pleca spre Buzau astazi, la ora 15.00, de la Stadionul Municipal din Braila.

Tot astazi se vor mai dispusa si partidele: CS Afumati – Poli Timisoara si CFR Cluj – CSM Iasi.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>