Published On: Dum, dec. 25th, 2016

Crima macabra in noaptea de Craciun / Un tanar a fost ucis cu sange rece de trei tigani

In noaptea de sambata spre duminica o crima infioratoare i-a socat pe locuitorii comunei Sutesti. Un tanar de 29 de ani a fost ucis cu doua lovituri de cutit aplicate de un grup de tigani. Aceasta iesise sambata, in jurul orei orei 17:00, in sat pentru a se intalni cu prietenii. Noaptea cand a dorit sa plece acasa trei tigani l-au atacat, in jurul orei 2:00, in centrul satului, in apropierea sediului Politiei. Victima a fost injunghiata de doua ori, o data in brat si o data in abdomen. Din pacate lovitura primita in abdomen i-a fost fatala, cu toate ca tanarul a reusit sa mearga mai multi metri pana sa se prabuseasca la pamant.

Un localnic l-a observant si a incercat sa-l ajute, punand o carpa pe rana pentru a opri sangerarea, dar nu a reusit sa-l salveze. Medicul de pe ambulanta a incercat sa-l resusciteze pe barbat, dar eforturile acestuia au fost in zadar. Cei trei suspecti au fost retinuti si dusi la sediul Politiei pentru audieri. Martorii sustin ca cei trei se aflau in stare avansata de ebrietate.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>