Published On: vin, nov. 25th, 2016

Un sofer de maxi-taxi s-a ales cu o amenda usturatoare de 9.000 lei

Ieri, 24 noiembrie, politistii rutieri din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila au actionat pentru reducerea victimizarii prin accidente rutiere in care sa fie implicate autovehiculele destinate transporturilor publice de persoane, precum si depistarea, identificarea si tragerea la raspundere a conducatorilor auto care nu respecta normele rutiere.

Astfel, au fost constatate 42 de contraventii la regimul rutier, in valoare totala de 12.450 de lei, au fost testati cu aparatul etilotest 64 de conducatori auto, au fost ridicate in vederea suspendarii 1 permis de conducere si retrase 3 certificate de inmatriculare.

Cu aceasta ocazie, politistii rutieri l-au depistat pe un conducator auto al unei societati de transport care, in timp ce se deplasa cu microbuzul pe raza municipiului, pe DN 22B, cu o viteza de 85 km/h, a efectuat depasirea neregulamentara a unui alt autovehicul, incalcand marcajul longitudinal continuu. Soferul a fost sanctionat contraventional si i-a fost retinut permisul de conducere.

De asemenea, tot pe raza municipiului, politistii l-au depistat, ieri, si pe un alt conducator auto in timp ce transporta persoane cu un microbuz fara a poseda o copie conforma a licentei de transport. Acesta a fost sanctionat contraventional cu amenda, in valoare totala de 9.000 de lei, i-au fost retinute certificatul de inmatriculare si placutele cu numarul de inmatriculare, iar autovehiculul a fost indisponibilizat.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>