Published On: mar, nov. 1st, 2016

Ultima etapa a Caravanei Fotbalului Brailean s-a desfasurat in aceasta saptamana / Elevii de la Scoala generala nr. 13 Nedelcu Chercea si scoala generala din Stancuta s-au bucurat de vizita mai multor jucatori ai Daciei Unirea Braila

Ieri, 31 octombrie, s-a derulat cea de-a treia etapa, ultima din acest an, a Caravanei Fotbalului Brailean, manifestare organizata in cadrul Proiectului "Fotbalul juvenil brailean – educatie prin sport", proiect finantat in colaborare cu Consiliul Judetean Braila, in cadrul "Programului pentru finantarea nermabursabila a activitatilor nonprofit de interes judetean – cutura, sport pentru anul 2016".

Caravana fotbalului a poposit, de aceasta data, la Scoala generala nr. 13 Nedelcu Chercea, din cartierul cu acelasi nume, si la scoala generala din comuna Stancuta.

Copiii de la cele doua scoli au avut ocazia sa-i vada pe doi fosti mari fotbalisti ai Brailei – Vasilica Darie si Adrian Baldovin – dar si pe capitanul echipei Dacia Unirea, inegalabilul Sorin Frunza, alaturi de Laurentiu Ivan, Costel Rosu, antrenori la Centrul de copii si Juniori, dar si de Vlad Pavel – antrenorul secund al Daciei Unirea si, nu in cele din urma, de Vivi Stamate, coordonatorul Centrului.

In cadrul ambelor vizite, echipele reprezentative ale scolilor respective au jucat cate un meci demonstrativ in compania unei formatii de juniori ai Daciei Unirea Braila, spre entuziasmul elevilor prezenti. La finalul celor doua evenimente, in prezenta reprezentantului C.J. Braila – dl. Alin Ilie, si a conducerii clubului Dacia Unirea, antrenorii au impartit copiilor echipamente de joc, mingi de fotbal, rechizite si postere cu echipa fanion a judetului Braila, in timp ce acestia au fost asaltati de cei mici in intentia de a obtine autografe de la jucatorii braileni.

Prima editie a Caravanei Fotbalului Brailean a fost un real succes si si-a atins scopul, impactul si bucuria din randul copiilor facandu-i pe organizatori sa ia in considerare ca urmatoarea editie, cea de la anul, sa contina si mai multe etape, care sa cuprinda cat mai multe scoli din municipiul si judetul Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>