Published On: vin, nov. 18th, 2016

Tudose(PSD): “Cei care spun ca o guvernare PSD va duce Romania sub influenta Rusiei sunt niste idioti”

Astazi, in cadrul unei conferinte de presa deputatul Mihai Tudose, primul pe lista PSD Braila la Camera Deputatilor, a vorbit despre zvonurile care au circulat pe scena atat nationala, cat si locala, cum ca Romania cu un Guvern PSD va fi Pro-Rusia, avand in vedere ca acest lucru se intampla cu majoritatea tarilor vecine Romaniei. Acesta a pus foarte categoric cand a vorbit despre acest lucru si a numit persoanele respective “niste idioti”.

"Si facem si canibalizarea Romaniei, evident! Dumnezeule! E o tampenie, chiar e o tampenie si nici nu ai cum sa comentezi. PSD a bagat Romania in Uniunea Europeana si NATO. PSD a declarat sus si tare, si isi mentine punctul de vedere, ca va face toate eforturile pentru a potenta Tratatul Nord-Atlantic, UE, partenerii nostri obisnuiti. Daca cineva spune despre noi ca suntem canibali, trebuie sa demonstram ca nu e asa? Pur si simplu, niste idioti! Iertati-mi termenul, dar mi-l asum. Nu au ce sa spuna… Bine ca nu au spus ca ducem tara spre China” a declarat Tudose.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>