Published On: vin, nov. 11th, 2016

PSD si-a prezentat oficial candidatii cu care intra in lupta alegerilor Parlamentare

Ieri, intr-o atmosfera de gala, PSD Braila si-a prezentat oficial candidatii pentru alegererile Parlamentare din 11 decembrie. Evenimentul s-a desfasurat la Regal Ballroom, fostul Club Progresu, si a inceput la ora 15:00. La eveniment a participat si presedintele PSD la nivel national, Liviu Dragnea. Acesta a intarziat aproximativ o ora, deoarece in ultima perioada a lucrat foarte mult la programul de guvernare, potrivit spuselor sale. Pana ca acesta sa ajunga, au fost prezentate listele partidului pentru Camera Deputatilor si pentru Senat. Astfel candidatii pe locurile eligibile sau presupus eligibile: la Camera Deputatilor se afla: actualul deputat Mihai Tudose (fost ministru al Economiei in Guvernul Ponta si parlamentar de 4 mandate) – locul 1 pe lista, urmat de consilierul judetean Nicu Nita pe 2. Pe locul 3 se afla consilierul judeteau Emilia Meirosu, urmata de colegul sau din CJ Florin Mircea si consilierii municipali Cristina Voineag, Marius Caranica si Virginia Badiu.

La Senat, cap de lista este actualul senator Ion Rotaru, urmat de viceprimarul Doinita Ciocan, consilierul municipal Sorin Bosneag (presedintele organizatiei municipale a PSD Braila) si colegul sau din CLM – Ionut Pisica.

De asemenea, la aceeasi masa au fost pozitionati si primarul Marian Dragomir, alaturi de presedintele CJ Braila Francisk Chiriac. Restul propunerilor partidului pentru Parlament, au ocupat primul rand de scaune din fata publicului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>