Published On: mar, nov. 1st, 2016

Politia Locala va desfiinta targul de masini ad-hoc, din fata Kaufland-ului de pe Dorobanti

Ieri, cadrul sedintei Consiliului Local Municipal, consilierul Traian Adrian(PND) a facut apel la primarul Dragomir sa se ia masurile necesare pentru a desfiinta targul de masini de pe Dorobanti, din fata de la Kaufland: ”In trecut s-a pus in discutie targul de masini de pe Bulevardul Dorobantilor, din fata de la Kaufland. Nu s-a rezolvat nimic. Ele sunt in continuare acolo.”

Mai mult, acesta a fost sustinut si de consilerul independent, Lucian Caprariu, care a sustinut ca masinile expuse in zona respectiva sunt parcate ilegal, atat pe trotuar, cat si pe carosabil, iar din cauza parca acestora s-au produs accidente rutiere. “Sunt multe masini parcate si pe trotuar si pe carsabil si s-au produs accidente. Acolo trebuie sa interveniti imediat, sunt parcate ilegal”, a spus Caprariu.

Edilul sef a spus ca in cel mai mai scurt timp Politia Locala va interveni in zona respectiva pentru a remedia problema, asa cum s-a intamplat si in cazul targului ad-hoc de vis-a-vis de Billa, de pe Ramnicu Sarat.

“Probabil masinile de la Kaufland s-au mutat de la targul ad-hoc de vis-a-vis de Billa de pe Ramnicu Sarat, unde au intervenit cei de la Politia Locala si au disparut de acolo. In sala este domnul Jipa Traian si in cel mai scurt timp se vor lua masurile necesare mutarii autoturismelor din acea zona”, a spus Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>