Published On: mie, nov. 2nd, 2016

Locuitorii din Varsatura vor sa dea ii dea in judecata pe cei de la CNADNR

Chiar daca situatia din Varsatura parea sa se linisteasca dupa ce Consililul Judetean Braila, Primaria Chiscani si CNADNR au hotarat de comun acord sa construnisca doua sensuri giratorii, unul la intrarea in Statiunea Lacu Sarat, iar altul la intersectia “Trei Movile”, locuitorii din aceasta zona sunt in continuare nemultumiti. Initial acestia au agreat aceasta solutie de compromis, dar acum nemultumirile lor au revenit si solicita ca parapetii din beton sa fie luati de pe mijlocul soselei.

La ultima sedinta a Consiliului Local din comuna Chiscani au participat si mai multi sateni si Varsatura, care au solicitat insistent autoritatilor locale sa se implice in rezolvarea acestei probleme. Mai mult, satenii doresc sa intenteze un proces impotrica celor de la CNADNR.

“Locatarii din Varsatura, Primaria Chiscani si Consiliul Local Chiscani ne vom uni pentru a-i da in judecata pe cei de la drumuri nationale, ca sa ii fortam sa ia separatoarele de sens de pe mijlocul soselei. Primarul si consilierii din Chiscani au fost de acord cu acest lucru, urmeaza sa ne angajam un avocat si sa deschidem procesul”, a declarat un localnic pentru Obiectiv Vocea Brailei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>