Published On: mie, nov. 2nd, 2016

GALERIE FOTO: Tragedie pe Soseaua Buzaului / O Dacia Super Nova a fost facuta praf, iar soferul a fost transportat la spital in stop cardio-respirator

In aceasta seara a avut loc un grav accident rutier pe Soseaua Buzaului, intre Scoala 2 si Spitalul Judetean. In accident au fost implicate trei autoturisme, o Dacia Nova, o duba si un autoturism marca Mistubishi. Potrivit primelor informatii tragedia s-a produs din cauza vitezei. Soferul Daciei a calcat acceleratia mult peste limita admisa si a acrosat autorismul marca Mistubishi, dupa care a ajuns pe contrasens, unde a intrat frontal in duba.

In Dacie, alaturi de soferul, in varsta de 19 ani, se afla si o femeia pe locul din dreapta. In urma impactului foarte puternic, cele trei persoane implicate in accident, cele doua din Super Nova si soferul dubei, au ramas blocate printre ramasitele autoturismelor. Pana la sosirea echipei de descarcerare, pasagera din dreapta a fost scoasa de unul dintre martori. Aceasta nu a suferit rani care sa-i puna viata in pericol. Conform spuselor martorului, care a scos-o femeia a suferit o fractura la picior. Insa soferul Daciei a fost grav ranit, fiind transportat la spital in stop cardio-respirator, iar soferul dubei a fost constient cand a fost preluat de medici, dar nu-si simtea picioarele. 

La fata locului s-au deplasat mai mult echipaje ale politiei si ambulante. Oamenii legii urmeaza sa demareze cercetarile pentru a stabili cu exactitate conditiile in care s-a produs tragedia.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>