Published On: lun, nov. 7th, 2016

GALERIE FOTO: O braileanca a fost ranita in tragedia produsa pe Autostrada Soarelui

Sambata, in jurul orei 9:00, s-a produs unul dintre cele mai grave accidente produse pe o autostrada din Romania. Accidentul s-a produs pe fondul unei vizibilitati reduse din cauza cetii, pe Autostrada Soarelui (A2), in dreptul localitatii Lehliu-Gara, pe sensul de mers catre Constanta si au fost implicate 32 de autoturisme. In urma carambolului produs, 4 persoane si-au pierdut viata, iar alte 56 au fost ranite.

Printre raniti s-a aflat si o braileanca in varsta de 33 de ani. Roxan Traian este fiica consilierului municipal PND, Adrian Traian, si era in drum spre Braila cand a fost prinsa in carambol. Acesta nu a fost ranita grav, coborand pe propriile picioare din masina, dar a fost transportata la spital pentru a primi ingrijiri medicale.

La locul tragediei s-au deplasat peste 100 de salvatori, iar ISU Calarasi a precizat ca a fost nevoie de descarcerarea a noua persoane. Un astfel de accident, in care sa fie implicate peste 30 de autovehicule si cu aproape 60 de raniti, nu s-a mai produs niciodata in Romania.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>