Published On: mie, nov. 2nd, 2016

GALERIE FOTO: Accident grav pe Bulevardul Independentei / Trei persoane au ajuns la spital

Astazi, in jurul orei 13:00, a avut loc un grav accident rutier, in urma caruia mai multe persoane au fost ranite. Accidentul rutier s-a petrecut pe Bulevardul Independentei, la intersectia cu Garii, iar in coliziune au fost implicate doua autoturisme, o Dacia Logan si un Volkswagen Caddy. Potrivit primelor informatii, Loganul se deplasa pe Bulevardul Independentei si se indrepta spre Calea Galati, iar Volkswagen-ul circula pe Garii si se indrepta spre Bulevardul Dorobanti, moment in care soferul Logan-ului a lovit in plin celalalt autoturism. In urma impactului puternic Volkswagen-ul s-a oprit intr-un stalp de electricitate.

In Logan se aflau trei persoane, soferul de 22 de ani, o femeie si un copil. Cei trei au fost preluati de ambulantele ajunse la fata locului si transportati de urgenta la UPU Braila. Mai mult, un pasager aflat in Volkswagen sangera in zona capului, dar a refuzat sa fie transportat la spital. Conform investigatiilor preliminare, vinovat de producerea accidentului se face soferul Volkswagen-ului, intrucat nu a acordat prioritate. Totusi, acesta sustine ca soferul Loganului circula cu viteza.

La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie si au fost demarate cercetarile pentru a stabili cu exactitate in ce conditii s-a produs accidentul.

Vom reveni.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>