Published On: mar, Noi 29th, 2016

EXCLUSIV: Nicoleta Ghelase, tanara care i-a facut mandri pe braileni cu premiul doi obtinut la Concursul National „Ileana Sararoiu”, din Targoviste: “Le multumesc din suflet tuturor care au fost alaturi de mine”

ghelase-nicoleta-1In perioda 18-20 s-a desfasurat Festivalul-Concurs National „Ileana Sararoiu”, la Casa Tineretului (Clubul studentilor) din Targoviste care a ajuns la editia a IV-a. Printre castigatori se numara si braileanca, Nicoleta Ghelase, eleva a Scolii Populare de Arte „Vespasian Lungu” Braila, care s-a clasat pe pozitia a doua. Dupa aceasta performanta tanara braileanca a discutat in exclusivitate cu un reporter Infobraila despre primii sa-i pasi in muzica, despre performanta obtinuta in Targoviste, dar si despre ce-si doreste sa faca pe viitor.

“Ma numesc Nicoleta Ghelase, am 21 de ani si pot spune ca de la varsta de 15 ani urmez pasii muzicii. Am terminat Liceul de Arte ”H. Darclee” Braila, pe profilul Canto Muzica Populara, cu doamna profesoara Adriana Toma. Nu stiu daca voi urma Conservatorul, dar cert este ca voi urma o facultate de muzica, cel putin asa cred. Ma visam de micuta cantand pe mari scene, la lumea intreaga. Acesta a fost pur si simplu visul meu, sa cant pe scene mari, la nunti, botezuri. Visul meu este sa cant pentru toata lumea si pot spune ca o parte dintre aceste lucruri deja s-au implinit. Mai am de munca, dar sper ca voi ajunge acolo sus”, a spus Nicoleta.

Referitor la premiul doi obtinut la Concurs National „Ileana Sararoiu” aceasta a spus ca se bucura ca a reusit aceasta performanta, dar considera ca se putea si mai bine.

“Nu pot spune ca ma simt mandra pentru ca stiu foarte bine ca era loc de mai bine si din aceasta cauza o sa-mi dau silinta mai mult pe viitor, la urmatoarele festivaluri. Fara persoanele care ne apreciaza munca, care ne iubesc in felul lor nu putem ajunge sus. Eu le multumesc din suflet, pe aceasta cale, tuturor care au fost alaturi de mine, care sunt si vor fi alaturi de mine. Pentru mine cel mai important premiu obtinut este aplauzele oamenilor. Pot sa am foarte multe diplome, dar daca nu am aplauzele oamenilor si sa le vad bucuria in ochi nu am nimic. Aplauzele oamenilor si orchestra din spatele meu, care ma acompaniaza, deja sunt un premiu foarte, foarte mare pentru mine.

In prezent eu colaborez cu formatia Cristal Band din Braila. Ma vad facand acest lucru in viitor si sper ca voi putea trai din muzica. Pentru ceea ce am reusit pana acum ii multumesc in primul rand, lui Dumnezeu, pentru ca El mi-a dat darul acesta si fara Dumnezeu nu se face absolut nimic in viata, iar in al doilea rand, mamei mele fiindca ea m-a ajutat sa intru la acest liceu, ea m-a incurajat intotdeauna si ea este sprijinul meu”, a conchis tanara braileanca.

Comentarii

comentariu

About the Author