Published On: lun, nov. 28th, 2016

Dragomir nu este dispus sa plateasca 50.000 de euro pentru o nocturna mobila / Dragomir: “50.000 de euro pentru 90 de minute de distractie este o suma exorbitanta”

Primarul Marian Dragomir a declarat in ultima conferinta de presa ca aflat de pe Facebook despre problema cu care se confrunta Dacia Unirea Braila, si anume ca meciul impotriva lui CSU Craiova nu se poate disputa pe Stadionul Municipal, deoarece acesta nu are o instalatie moderna. Tot din mediul online edilul sef a aflat ca oficialii clubului ar dori inchirierea unei instalatii de nocturna mobila si ca au inceput sa stranga suma de 50.000 euro pentru a inchiria aceasta nocturna. Primarul a tinut sa precizeze ca in ciuda demersurilor incepute in mediul online, niciun oficial al clubului de fotbal nu l-a contactat in mod oficial. Mai mult, acesta a adaugat ca suma de 50.000 euro pentru “90 de minute de distractie la un meci de fotbal” este foarte mult.

“Eu am citit pe Facebook despre aceasta doleanta a jucatorilor. Nu a existat nicio discutie si nicio adresa scrisa catre Primaria Municipiului Braila in acest sens, dar trebuie sa intelegem cu totii ca din punct de vedere legal trebuia sa existe o prevedere bugetara, sa existe bani aprobati de consileri in buget pentru aceasta cheltuiala si apoi ea s-ar fi putut lua in discutie. Suma de 50.000 de euro reprezinta suma necesara asigurarii nocturnei pentru 90 de minute intr-o zi. Din punctul meu de vedere este o suma exorbitanta. Eu stiu ca cei care isi doresc fotbal o pot considera oportuna pentru distractia lor de 90 de minute, pentru ca Braila sa aiba prestanta la un asemenea meci, dar toti ceilalti braileni vor avea comentarii negative vizavi de cheltuirea din bani publici a sumei de peste 2,5 miliarde lei vechi pentru 90 de minute, la un meci, si dupa aceea, nocturna dispare de la Braila”, a  spus primarul Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>