Published On: joi, nov. 24th, 2016

Dacia Unirea Braila a pierdut la limita pe terenul liderului, Juventus Bucuresti

Dacia Unirea Braila a facut un meci bun pe terenul liderului Ligii a 2-a, Juventus Bucuresti, dar a pierdut la limita, scor 1-0.

Dacia Braila a inceput mai prost meciul, iar in minutul 6 gazdele puteau deschide scorul din penalty, dupa ce Stanciulescu a comis un fault gratuit in careul propriu, pentru care a vazut cartonasul galben. Chirpiliu a batut in stanga portarului, dar Mitrea a ghicit intentia jucatorului si a reusit sa respinga in lateral. Dupa acest penalty ratat jocul a devenit unul echilibrat, fara mari ocazii pana in minutul 44 cand Dacia Unirea a beneficiat de o lovitura libera de la marginea careului. Neagu a excutat lovitura libera putin peste poarta aparata de Stoian, aceasta fiind ultima ocazie a primei reprize.

Repriza a doua a inceput cu Dacia in atac care a presat in debutul reprizei. In minutul 51, Necoara a centrat foarte bine pentru Musca, dar acesta a reluat pe langa buturile aparate de Stoian. Dupa trei minute, in minutul 54, brailenii au ratat o noua ocazie. Acelasi Necoara a centrat perfect in careu pentru Musca, dar lovitura de cap a acestuia a lovit bara tranversala. Cum spune o vorba in fotbal: “Ocaziile se razbuna”, iar dupa inceputul bun de repriza al Daciei, gazdele au reusit sa deschida scorul in minutul 56, prin Cazan care a reluat sub bara centrarea primita de la Chipirliu. In minutul 71, elevii lui Panzaru au trecut pe langa egalare, dar L. Ivan a trimis din pozitie buna peste poarta. In ultimele minute brailenii s-au napustit spre poarta adversa, iar in minutul 76 jucatorul gazdelor Stoenac a primit al doilea cartonas galben si a fost trimis la cabine mai devreme. In ciuda omului in plus Dacia Unirea nu a putut sa egaleze, iar ultimul fluer ar centralului a consemnat victoria liderului, Juventus Bucuresti.

Juventus Bucuresti: R. Stoian – Wallace, I. Morariu, Fl. Cazan, Carabela (min. 77 Beta), Bajenaru, Val. Dima, Barbulescu (min. 61 Stoenac), Buhaescu (min. 68 D. Florea), Chipirliu, Bustea. Antrenor: Daniel Oprita.

Dacia Unirea Braila: Cr. Mitrea – C. Necoara, L. Ivan, Ghiocel, Stanciulescu (min. 36 S. Frunza) – Olenic (min. 65 Petean) – D. Oprea (min. 77 Ed. Oprea), C. Neagu, Roşoaga – Al. Musca, Puşcaşu. Antrenor: Alin Panzaru.

Dacia Unirea Braila ramane pe locul 11 in clasament, cu 20 de puncte, dupa 16 etape. In etapa viitoare Dacia va infrunta sambata, 26 noiembrie, pe propiul teren ocupanta locului 4, Olimpia Satu Mare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>