Published On: lun, oct. 3rd, 2016

Un barbat a ramas fara sase tone de porumb pentru ca nu detinea actele de provenienta

Vineri, 30 septembrie, ora 13:00, politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice impreuna cu cei din cadrul Postului de Politie Comunala Sutesti au actionat, pe raza judetului Braila, pentru prevenirea si combaterea faptelor ilicite comise in domeniul producerii, transportului si comercializarii cerealelor si produselor de panificatie.

Cu aceasta ocazie a fost depistat in trafic, pe raza comunei Gradistea, un barbat, in varsta de 39 de ani, din comuna Sutesti, in timp ce se transporta porumb cu un ansamblu de vehicule, format dintr-un tractor si o remorca, in localitatea Gradistea.In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca soferul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule si nici un document de provenienta pentru porumbul transportat. In urma cercetarilor efectuate s-a stabilit ca vehiculul i-a fost incredintat soferului de catre un barbat, in varsta de 52 de ani, din satul Dedulesti, comuna Gradistea, pentru a-i transporta marfa.

Pe numele conducatorului auto a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere , iar barbatului de 52 de ani pentru incredintare a unui ansamblu de vehicule pentru conducere pe drumurile publice unei persoane care nu detinea permis de conducere.

De asemenea, politistii l-au sanctionat contraventional pe proprietar, cu amenda, in valoare de 3.000 lei, si au procedat la confiscarea cantitatii de 6.620 kg de porumb, in conformitate cu prevederile O.U.G. 12/2006 pentru stabilirea unor masuri de reglementare a pietei pe filiera cerealelor si a produselor procesate din cereale.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>