Published On: mar, oct. 11th, 2016

Sistemul informatic al cardului de sanatate are din nou probleme

Casa Nationala Asigurari de Sanatat a infomat, luni, populatia ca sistemul informatic al cardului de sanatate este indisponibil din cauza unor probleme tehnice de comunicatie intre unele componente ale sistemului.

Reprezentanti ai biroului de presa al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate au precizat, pentru agentia de presa MEDIAFAX, ca sistemul informatic al cardului de sanatate este indisponibil si marti la nivel national, ca problemele tehnice nu au fost remediate si ca institutia va comunica atunci cand va exista o solutie.

"Pana la anuntul remedierii problemelor aparute, confirmarea semnarii prin cardul de sanatate a serviciilor medicale / prescrierii retetelor / eliberarii medicamentelor vor putea fi efectuate în modul offline", se arata, luni, intr-o informare postata pe site-ul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>