Published On: lun, oct. 24th, 2016

Protocolul PSD si PND de pe plan local nu va fi afectat de acordul pentru parlamentare dintre PND si PNL

Situatia din sanul PND Braila a fost in ultima perioada incerta, dupa ce la nivel national, presedintele partidului, Daniel Fenechiu a incheiat un acord pentru a sprijini la alegerile parlamentare PNL, desi la nivelul judetului nostru alitanta a fost facuta cu PSD. Senatorul, Ion Rotaru a declarat in ultima conferinta de presa ca a purtat o discutie cu liderul PND Braila, Simona Draghincescu, si a asigurat ca proiectele comune vor fi duse la bun sfarsit.

Am avut o discutie cu doamna presedinte a organizatiei judetene a PND, Simona Draghincescu. Protocolul nostru ramane valabil, mergand pe ideea ca dumnealor au iesit in campanie cu niste proiecte pe care noi ne-am angajat, in masura fondurilor si a posibilitatilor, respectand toate elementele care tin de oportunitate si de legalitate, ca le vom sprijini. Mai mult decat atat, am discutat pe acest aspect care tine de interesul comunitatilor locale. Dansa a achiesat la ideea de a ramane in continuare in formula in care am stabilit dupa alegerile locale, pentru ca acel protocol a fost incheiat cu stiinta si cu aprobarea conducerii centrale a partidului dumnealor. Pe cale de consecinta, lucrurile raman in matricea in care au fost stabilite initial si continuam pe aceasta directie pe care am stabilit-o, fara niciun fel de alte ingerinte, respectand ceea ce am stabilit de ambele parti. (…) Nu am intrat in aceste elemente, pe mine m-a interesat aspectul local pe care suntem noi canalizati. Acela de a duce la bun sfarsit proiectele locale”, a declarat Rotaru.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>