Published On: mar, oct. 11th, 2016

GALERIE FOTO: Jean Vladoiu prezent la ce-a doua etapa din Caravana Fotbalului Brailean / Acesta a jucat fotbal cu elevii din Sutesti si Lacu Dulce

Luni, 10 octombrie, s-a derulat cea de-a doua etapa din Caravana Fotbalului Brailean, manifestare organizata in cadrul Proiectului "Fotbalul juvenil brailean – educatie prin sport", proiect finantat de Consiliul Judetean Braila, in cadrul "Programului pentru finantarea nermabursabila a activitatilor nonprofit de interes judetean – cutura, sport pentru anul 2016".

Caravana fotbalului a poposit azi la scoala din Sutesti si la scoala generala Anton Pann din cartierul Lacu Dulce.

Oaspete de seama a fost de data aceasta celebrul fotbalist Jean Vladoiu, component al Generatiei de Aur, in calitate de reprezentant al Federatiei Romane de Fotbal. Fostul mare jucator le-a povestit copiilor cat de important in viata a fost pentru el practicarea fotbalului mai ales ca a pornit, la fel ca si ei, de la tara, dintr-o familie modesta, insa ambitia si disciplina l-au ajutat sa ajunga un fotbalist de renume international. La final, antrenorii Centrului de copii si juniori de la ACS Dacia Unirea, impreuna cu antrenorul echipei de seniori – Alin Pinzaru, in prezenta reprezentantului CJ Braila – dl. Alin Ilie si a conducerii clubului, au impartit copiilor mingi de fotbal, rechizite si postere cu echipa fanion a judetului Braila. Molipsit de entuziasmul aratat de cei mici, Jean Vladoiu a jucat cot la cot cu copiii cate un meci demonstrativ, la care au mai participat si capitanul nostru – Sorin Frunza, dar si speranta noastra eterna – Costel Rosu.

Caravana va continua saptamana viitoare cu a treia etapa cand va poposi la Stancuta si la o scoala din cartierul Chercea.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>