Published On: joi, oct. 6th, 2016

Dacia Unirea Braila s-a calificat in 16-zecimile dupa o victorie chinuita in fata Stiintei Miroslava / Dacia Unirea – Stiinta Miroslava 3-1, dupa prelungiri

Dacia Unirea Braila s-a calificat cu emotii in 16-zecimile Cupei Romaniei dupa ce a invins in prelungiri formatia Stiinta Miroslava, echipa care evolueaza in seria I din Liga a 3-a. Dupa primele 90 de minuta tabela de marcaj indica scorul 1-1, iar la finalul celor 120 de minute brailenii s-au impus cu 3-1.

Jocul elevilor lui Panzaru nu a aratat incurajator pentru fanii echipei, nici in aceasta partida. Chiar si asa, brailenii au deschis in minutul 28 prin Danut Oprea care a marcat cu un sut superb sub bara tranversala. Dupa acest gol brailenii pareau sa se indrepte spre o victorie la limita, dar gazdele au reusit egalarea in minutul 80. Izmana a batut perfect o lovitura de colt, de pe partea stanga, iar Alexandru Marin s-a desprins din marcajul brailenilor si a reluat mingea imparabil cu capul, restabilind egalitatea.

In prelungiri brailenii au pus stapanire pe joc si au presat poarta adversa, iar in minutul 112 Braila revine in avantaj, dupa o lovitura libera, de pe partea dreapta, executata perfect de Sorin Frunza. Doua minute mai tarziu, Costel Rosu a adus linistea in tabara brailenilor cu golul de 3-1. Rosu a marcat superb cu un lob, peste portarul Tintea.

Tragerea la sorti a programului 16-imilor, in care vor intra in competitie si echipele de Liga 1, se va efectua joi, 6 octombrie, de la ora 18:00, in sala „Nicolae Dobrin” a Casei Fotbalului. Meciurile din faza urmatoare sunt programate sa se joace in perioada 25-27 octombrie.

Stiinta Miroslava: Tintea – Moisi, Tacutanu, Odagieru, Pantiru, Munteanu, Izmana, Taciuc (min. 108 Savoaia), Agrigoroaei, Crenganis (min 92 Sasu), Al. Marin. Antrenor: Danut Munteanu.

Dacia Unirea Braila: Cr. Mitrea – Gab. Nita, L. Ivan, Necoara, Stanciulescu, C. Neagu (min. 79 S. Frunza), P. Ioan, R. Adascalitei, D. Oprea, Petean (min. 69 C. Rosu), M. Enciu. Antrenor: Alin Panzaru.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>