Published On: lun, oct. 17th, 2016

Dacia Unirea Braila continua seria infrangerilor din deplasare / Dacia Mioveni – Dacia Unirea Braila 2-0

Dacia Unirea Braila continua seria nefasta in meciurile din deplasare si a inregistrat a patra infrangere consecutiva in meciurile pe teren strain. Trupa antrenata de Alin Panzaru are cifre dezamagitoare in acest sezon, in meciurile din deplasare, obtinand doar 4 puncte din 21 posibile. In primele sapte etape din deplasare, Dacia Unirea a castigat un singur meci, pe terenul Dunarii Calarasi si a obtinut un egal la Balotesti.

In ultima deplasare, Braila a pierdut pe terenul Daciei Mioveni cu scorul de 2-0. Elevii lui Panzaru au sperat sa obtina un rezultat pozitiv si au inceput meciul in atac. Inca din minutul 3 Dacia a pus in pericol poarta gazdelor, prin Neagu care a sutat de la marginea careului de 16 metri pe langa poarta aparata de Popescu. La patru minute distanta, Petean si-a incercat si el norocul, tot cu un sut de la marginea careului. Acesta a sutat de la 20 de metri putin lateral dreapta mult peste poarta gazdelor. Dupa inceputul mai putin bun de partida, gazdele au reusit sa echilibreze jocul, iar in minutul 15 au ratat prima ocazie prin Ayza care nu a reusit sa prinda cadrul portii aparate de Garlea. Dupa primele 15 minute antrenante, jocul a devenit unul de asteptare pana in minutul 38 cand gazdele au reusit sa deschida scorul la prima lor ocazie serioasa. Andrei Tirica, fundasul dreapta al Mioveniului, a preluat o minge din propria jumatate si a patruns spre poarta brailenilor. Rosu a incercat sa-l opreasca la 25 de metri, chiar si prin fault, dar centralul partidei a lasat legea avantajului, iar fundasul a sutat de la 18 metri, pe jos. Mingea a muscat pamantul si l-a pacalit pe Garlea, stabilindu-se scorul primelor 45 de minute, 1-0 pentru CS Mioveni.

In partea a doua Alin Panzaru a fortat obtinerea unui rezultat pozitiv si l-a introdus pe teren pe veteranul Sorin Frunza. Experinta lui Frunza s-a vazut in jocul formatiei brailene, iar in minutul 63, acesta a executat o lovitura libera de la 35 de metri lateral stanga, Olenic a reluat cu capul din 6 metri paralel cu poarta, in pieptul lui Musca, din acesta mingea a sarit in Boboc si mingea s-a dus spre poarta, dar Popescu a retinut. Invingatoarea a fost decisa in minutul 77 cand la un corner executat de pe partea dreapta a atacului gazdelor, Olenic a respins in coltul careului la Ayza, care i-a pasat in spate lui Galan, care a sutat de la 23 de metri central. Brailenii au facut pasul la offside, iar Nastasie a ramas singur cu portarul la 8 metri de poarta. Desi pasul la offside a fost unul reusit, Nastasie aflandu-se intr-o pozitie clara de offside, tusierul nu a ridicat fanionul, iar acesta l-a executat pe Garlea cu un sut la coltul lung, stabilind scorul final 2-0, pentru Dacia Mioveni. Pana la finalul celor 90 de minute, Dacia a ratat cea mai mare ocazie prin Neagu care a tras cu exteriorul din afara careului, dar mingea s-a dus putin pe langa bara din stanga lui Popescu.

Dacia Unirea: Garlea – Nita, Ivan, Ghiocel, Stanciulescu – Petean (min. 65: Puscasu) – Rosu, Adascalitei (min. 46: Frunza), Olenic, Neagu – Musca (min. 80: Rosoaga).

CS Mioveni: Oct. Popescu – Tirica, Gugu, Visa, Ed. Stoica – Boboc, Biceanu (min. 73: Galan) – Radescu, Nastasie, Ayza (min. 85: Alin Popa)- M. Vintila (min. 61: Nila).

Dupa acesta infrangere, Dacia a coborat pe locul 13, cu 16 puncte la doar patru puncte deasupra liniei de retrogradare. Etapa viitoare Braila va intalni pe teren propriu formatia care ocupa locul 2, FC Brasov.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>