Published On: Dum, oct. 2nd, 2016

Alexandru Danaila este noul presedinte interimar PNL Braila

Alexandru Danaila, fost primar al Brailei si actual consilier judetean, a fost ales noul presedinte interimar al PNL Braila. Potrivit mai multor surse politice, numirea sa ca presedinte interimar s-a facut astazi, in cadrul unei sedinte la care au participat primarii filialei, care in urma cu doua saptamani au votat listele provizorii pentru parlamentare, pe care Danaila ocupa un loc neeligibil. Acesta a fost ales cu un scor de 11 la 6.
Intocmirea listelor pentru parlamentare a produs un adevarat tsunami in sanul partidului, pe locurile eligibile gasindu-se consilierii judeteni Florin Cirligea si Danut Lungu, impreuna cu primarul comunei Ciresu, Popa Radu. Dupa stabilirea listei provizorie, presedintele interimar Vasile Cortez, care a preluat fraiele partidului de la Catalin Boboc, a ales sa demisioneze acuzand jocuri de culise la realizarea listelor. Dupa demisia lui Cortez, presedinte PNL Braila, pentru putin timp, a fost trimisul de la Bucuresti, Marian Petrache, care trebuia sa puna capat conflictului din interior.  

Dincolo de partea hazlie a situatiei in sensul ca trimisul de la centru Marian Petrache nu a fost nici macar o zi la Braila, flacarile "revolutiei" liberale s-au stins. Exista acum posibilitatea ca proaspatul presedinte interimar Alex Danaila sa se afle in situatia de a se pune singur cap de lista la parlamentarele de anul acesta. Ceea ce se intampla acum la PNL Braila dovedeste inca o data ca proverbul: "Cine  nu are batrani sa isi cumpere" este de maxima actualitatea in politica braileana. Cu siguranta vom vedea o lista a PNL la parlamentare cu nume total diferite de ceea ce s-a hotarat la ultima sedinta a PNL.

Revenirea lui Danaila in pozitia de sef al filialei brailene, dupa ce demisionase pentru rezultatele slabe de la alegeri, demonstreaza, o data in plus, lipsa de cadre cu care se confrunta PNL Braila. 

Asteptam cu interes reactiile primarilor care au votat impotriva lui Danaila si felul in care acestia vor colabora cu noua conducere a filialei la alegerile care urmeaza.
danaila 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>