Published On: mar, sept. 27th, 2016

Peste 1500 de braileni au iesit sa faca curat in parcuri si cartiere

“Let’s Do It Romania!”, a strans peste 1.500 de voluntari sambata, cu scopul ecologizarii orasului. Voluntarii si-au luat saci, manusi si s-au pus pe treaba. La actiunea de curatare au participat voluntari de la penitenciar, elevi de la scoli si licee, iar alaturi de ei au fost Marian Dragomir si viceprimarul Alexandru Jantea.

Voluntarii s-au impartit pe mai multe zone, printre care Vidin, Obor, Hipodrom, Buzaului, Progresu, Parcul Monument, Bariera Dorobanti, Faleza, Selgros, si malul Dunarii. Astfel reusind ca pana la ora 15.00 sa curete mare parte a orasului si au strans 312 saci de gunoi.

In alte orase din tara actiunea de voluntariat a strans mai multi oameni. In topul oraselor cu cei mai harnici voluntari a fost Botosani care a adunat 16.000 de oameni ce au strans 8.000 de saci de gunoi, urmat de Maramures cu 12.000 de voluntari ce au strans 10.780 de saci cu gunoi, iar pe locul trei se afla Vaslui cu 11.500 de voluntari ce au strans 14.500 de saci cu gunoi.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>