Published On: joi, sept. 1st, 2016

Marian Dragomir: “Vadul Spitalului (catre Faleza Dunarii) – Inainte si azi / Nu vom putea multumi pe toata lumea, dar vom continua schimbarea orasului”

Asa cum a declarat Marian Dragomir in urma putin timp, s-a inceput o campanie serioasa de curatare a orasului. Zilele acestea s-a ajuns cu aceasta campanie si in zona Vadul Spitalului, catre Faleza Dunarii. Dupa ce in aceasta zona s-au taiat buruienile si s-a facut curatenie, edilul-sef, asa cum ne-a obisnuit, a prezentat “noua fata” a zonei pe contul sau de Facebook. Totusi, acesta s-a aratat usor iritat de unele persoane care nu sunt multumite niciodata, acum fiind vorba despre campania de curatenie, nu despre alte probleme din oras, precum gropile. O solutie in acest sens urmand sa fie demarata prin campania de plombare ce trebuie sa inceapa. Chiar si asa postarea primarului a avut sute de comentarii de la braileni care a tinut sa-l felicite sau sa-i propune noi zone pentru curatenie.

“Vadul Spitalului (catre Faleza Dunarii) – Inainte si azi

Daca faci – De ce faci? Daca nu faci – De ce nu faci? A se vedea articolul din ziar

Morala – Intotdeauna vor exista Gica Contra si unii care te intreaba de pere cand vorbesti de mere. Concluzia – Continuam!”, a scris Marian Dragomir pe contul sau de Facebook.

Pe de alta parte printre comentarii se numara: “Acesta este un drum foarte batut de multe persoane din oras sau din afara. E musai sa arate bine. E bine ce s-a facut. Sa speram ca va fi intretinut atat de autoritati cat si de cetateni”, “Curat ca pe vremuri. Imi place mult”, “Felicitari domnule Primar …dar mai uitati-va si pe la periferiile orasului ca avem gropi multe si nu se mai poate circula cu masinile… de exemplu: strada ce leaga Sos. Baldovinesti cu Calea Galati la trecerea de nivel cu calea ferata se merge mai rau ca la poligon printre jaloane. E foarte rau. p.s. poate aveti in vedere si plombarea drumului …va salut si va urez spor la munca”, “Multumim domnule primar si pentru curatenia de la calea ferata (biserica Sf Mina)”, “Felicitari…eu personal am observat curatenia abia acum cateva zile…si sincer m-a lasat fara cuvinte”, etc.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>