Published On: mar, sept. 20th, 2016

Let’s Do It, Romania / Hai sa facem curatenie in toata tara, intr-o singura zi!

Hai sa facem curatenie in toata tara, intr-o singura zi! Echipa “Let`s Do It, Romania!” a dat startul inscrierilor pentru Marea Curatenie de pe 24 septembrie! Pentru cel de-al cincilea an consecutiv, românii se vor uni din nou pentru o cauza comuna: curatarea României de deseuri!

Daca vrei sa participi la cel mai mare proiect de voluntariat din România si sa fii parte din schimbare, iata ce ai de facut:

I. Inscrie-te online, in 3 pasi simpli:

1.            Intra pe site-ul Let`s Do It, Romania!, daca esti pe desktop sau descarca aplicatia "Let’s Do It, Romania!", disponibila gratuit pentru iPhone si Android

2.            Fa-ti o echipa alaturi de care sa cureti mormanele din Harta Nationala a Deseurilor in Ziua de Curatenie

3.            Alege-ti mormanele pe care vrei sa le cureti, in functie de marimea lor si de câti membri are echipa ta

II. Vino direct pe 24 septembrie la unul dintre punctele de inregistrare din orasul tau. Toate punctele de inregistrare pentru Ziua de Curatenie Nationala vor fi afisate in curand pe site-ul "Let`s Do It, Romania!"  si pe pagina de Facebook.

 “Let`s Do It, Romania!“ este realizat cu sprijinul Guvernului României, Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor si Kaufland România. Aplicatia “Let`s Do It, Romania!“ este dezvoltata in parteneriat cu QUALITANCE.

 “Let`s Do It, Romania!“ este cel mai mare proiect de implicare sociala organizat in România. Din 2010 si pâna in prezent, “Let`s Do It, Romania!“ a implicat peste 1 200 000 de voluntari, care au reusit sa adune peste 24 700 de tone de deseuri. 305 zone cu deseuri au fost curatate prin intermediul aplicatiei "Let`s Do It, Romania!", care a fost descarcata gratuit de 3300 voluntari digitali. “Let`s Do It, Romania!“ este parte din comunitatea internationala “Let`s Do It, World!“.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>