Published On: mar, sept. 13th, 2016

Iugulescu este de acord cu reexaminarea tuturor angajatilor Spitalului Judetean

Intr-o conferinta de presa recenta, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Braila, Mihail Iugulescu a declarat ca este de acord cu reexaminarea cadrului medical subordonat, pentru a lamuri problema spagilor de la angajare, dar si pentru strategia de reorganizare si restructurare a spitalului.  Legea nu permite insa ca directorul de ingrijiri sa nu fie presedinte de comisie a concursului, cand reexaminarea va avea loc chiar din cauza directoarei de ingrijiri: “Cautam calea legala de a desfasura toate examenele fara persoana in cauza, trebuie sa gasim portita legala, pentru ca legislatia spune ca directorul de ingrijiri trebuie sa fie presedintele comisiei. Juristii spitalului si cei ai CJ-ului studiaza problema”.

Pentru a maximiza transparenta, managerul spitalului a subliniat faptul ca doreste ca aceasta comisie sa fie compusa si din invitati de la Colegiul Asistentilor, si de la minister: “Vrem sa largim cadrul acestei comisii si sa fie subiecte elaborate la Ministerul Sanatatii, cu invitati de la minister, Colefiul Asistentilor si de la CJ, pentru o maxima transparenta. Nu am cum sa revoc pe cineva din functie…nu a iesit nimic la iveala, ceva concret, controalele nu mi-au adus pe masa elemente concrete”

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>