Published On: vin, sept. 30th, 2016

HC Dunarea Braila a castigat in ultima secunda in deplasarea de la Danubius Galati

Ieri, HC Dunarea Braila a obtinut o victorie la limita in fata penultimei clasate Danubius Galati. Daca inaintea partidei acest meci parea un galop de sanatatea pentru brailence, avand in vedere situatia in care se aflau cele doua echipe, realitatea din teren a fost alta. Meciul a fost unul spectaculos, interzis cardiacilor, cu rasturnari de scor si cu stabilirea invingatoarei in ultima secunda.

Meciul a inceput prost pentru elevele lui Costica Buceschi, iar nou promovata din Galati a fost la conducerea  jocului, in minutul 6 tabela de marcaj aratand 4-3 pentru gazde. Dupa inceputul slab de meci, brailencele au dat semne de revenire si totul parea sa se indrepte spre un fagas normal, in minutul 12 scorul fiind 7-4 pentru echipa oaspete. Totusi, galatencele nu au renuntat la lupta, iar pe fondul lipsei de concentrare in fata portii a elevelor lui Buceschi, lupta s-a reaprins. Pana la finalul primei parti s-a mers cap la cap si Danubius Galati a intrat la cabine cu un gol avantaj, 12-11.

Debutul reprizei a doua le-a adus pe brailence in atac, reusind egalarea la 13. Partida din acest moment s-a mentinut echilibrata, niciuna dintre cele doua formatii neputand sa se desprinda. Cu sase secunde inainte de final, scorul era de 24-24, moment in care Costica Buceschi a cerut timp de odihna pentru a pregati schema cu care sa obtina victoria. Dupa reluarea jocului, Braila a pornit la atac, mingea a ajuns la Aneta Udristioiu, care a marcat in ultima secunda golul victoriei, 24-25 (12-11).

HC Dunarea Braila au marcat: Aneta Udristioiu – 5 goluri, Timea Tatar -5, Natasha Krnici -5 (4 de la 7 m), Gabriela Perianu -4, Alexandra Orsivschi -3, Gabriella Szucs -1, Andreea Lipara -1, Bianca Tiron -1.

Danubius Galati su marcat: Livrinikj -7, Artean -5, Jovanovska -4, Stefania Florea -3, Chiricuta -3, Conache -1.

Dupa primele cinci etape HC Dunarea Braila se afla pe prima pozitie in Liga Nationala, fiind singura echipa cu maxim de puncte, dupa ce Corona Brasov s-a incurcat in deplasarea de la Magura Cisnadie, unde a pierdut cu 26-22.

Comentarii

comentariu

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>