Published On: lun, sept. 26th, 2016

Dupa ce “samantarii” au inceput sa fie arsi la buzunar, urmeaza stapanii de caini care nu strang mizeria facuta de patrupede

La nivelul intregului municipiu a fost demarata o ampla campanie de curatare a orasului. Initial, s-a inceput cu zonele periferice, precum Soseaua de Centura si Soseaua DIG Braila-Galati, si s-a ajuns inclusiv in cartiere. Mai mult, dupa presiunile facute de Marian Dragomir, brailenii care murdaresc orasul, precum cei sparg seminte in spatiul public si arunca resturile pe jos, dar si cei care arunca gunoiul din masini, sunt arsi la buzunar.

Aceasta campanie a starnit multe comentarii din partea brailenilor in mediul online, care il felicita pe edilul-sef si chiar propun amenzi mai mari. Totusi, au fost si voci care i-au propus primarului sa isi indrepte atentia si catre stapanii de caini, care ies la plimbare cu patrupedele fara a fi echipati cu maturica si foras.

Momentan ne concentram pe cei care arunca gunoaie din masini, carute pentru ca produc, cantitati foarte mari de gunoi. Dar vine randul tuturor!”, a fost raspunsul edilului pe o retea de socializare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>