Published On: lun, sept. 26th, 2016

Dragomir: “Unii chiar nu inteleg ca asa nu se mai poate! O sa-i civilizam fortat!!!”

In urma ecologizarii orasului si amenzilor date brailenilor ce fac mizerie, Marian Dragomir a postat pe contul sau de Facebook un mesaj prin care isi arata dezamagirea dar si hotararea de a-i civiliza fortat pe cei ce fac orasul sa arate atat de urat, cu atat mai mult cand se face mizerie pe locurile proaspat curatate: “Noi curatam. Ei arunca gunoi unde am curatat. Ei sparg seminte si arunca cojile pe jos. Noi ii amendam. Politia Locala patruleaza mai mult. In special seara. Ei platesc. Unii nu platesc. Prin instanta le transformam amenzile neplatite in zile de munca. Concluzia: Unii chiar nu inteleg ca asa nu se mai poate!!! O sa-i civilizam fortat!!!”.

In urma postarii, comentariile nu s-au lasat mult asteptate, brailenii propunandu-i  lui Dragomir sa treaca la pedepse mai aspre ori sa fie puse pe strazi tablite cu avertizari , insa acesta a tinut sa precizeze ca momentan primesc amenzi cei care produc gunoi in cantitati mari, insa pe toti cei ce nu pastreaza curatenia, ii asteapta amenzile.

“Asa este peste tot… Nu v'ati obisnuit? Treceti la strategii mai aspre…”, a comentat o braileanca

“Noi alte posibilitati nu avem (…)Tine de civilizatie. Momentan ne concentram pe cei care arunca gunoaie din masini, carute … pentru ca "produc" cantitati foarte mari de gunoi. Dar vine randul tuturor …..”. a adaugat Dragomir.

“Ieri (24 sept.), in Gradina Mare, semeni de-ai nostri, in calitate de nuntasi, au lasat la piciorul bancii pe care au stat, cutii de bere, servetele cu care si-au sters gura, nasul si…pantofii de praf, ca sa dea bine in poza. Nu stiu unde era gardianul? Dar nu stiu ce sansa avea in fata lor, pentru ca erau si multi si euforici. Trist”, a comentat o alta braileanca.

“Foarte trist. Va imaginati ce scandal ar fi in toata presa daca se vor amenda nuntasii. Iar vom fi pe toate posturile nationale”, a adaugat Dragomir.

De asemenea, edilul-sef a mai adaugat ca se poate rezuma la a fi votat doar de cetatenii civilizati.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>