Published On: lun, sept. 26th, 2016

Cea de-a X-a editie a Festivalului de Teatru “Zile si Nopti” a intrecut asteptarile spectatorilor

Cea de-a X-a editie a Festivalului de Teatru “Zile si Nopti” de la Braila a luat sfarsit, reusind sa se auto-depaseasca. Festivalul a reusit sa aduca trupe nationale foarte bune care sa isi etaleze talentul si sa bucure spectatorii totodata, intr-o cladire de care brailenii pot fi mandri.

Mai mult de atat, atat actorii, cat si conducerea teatrului se pot declara multumiti datorita multimii de oameni ce au incarcat salile, ploilor de aplauze si florilor daruite in semn de apreciere.

Brailenii au avut privilegiul de a fi intampinati in deschidere cu o piesa de teatru, SuntTrack (in cautarea sunetului pierdut, intr-un oras cu soare), in regia lui Radu Afrim, ce a fost dedicata Brailei si Brailenilor, scotand la iveala tinerele talente pe care Braila le detine. Tot atunci, cladirea in care s-au tinut ani de zile spectacolele de teatru, ce a avut de suferit timp de doi ani modificari, si-a deschis portile, bucurand ochii privitorilor de minunatia de care brailenii pot fi mandri ca o detin.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>