Published On: mar, aug. 23rd, 2016

Tragedie in lumea fotbalului / Wesley cel mai bun marcator strain din Liga 1 a murit in timpul unui antrenament

wesley_mort_infobrailaO noua tragedie loveste lumea fotbalului. Presa araba a anuntat ca Wesley Lopes, fostul atacant de la FC Vaslui ar fi decedat pe teren, in timpul unui antrenament, dupa ce a suferit un infarct. Wesley era legitimat la Uniao Agricola Barbarense. Potrivit alasemanews.com medicitii aflati langa teren au incercat sa-l resusciteze pe jucator, dar in ciuda eforturilor totul a fost in zadar.

Wesley a fost unul dintre cei mai buni jucatori straini care a jucat in Romania, el fiind cel mai bun marcator strain din Liga 1 cu 64 de goluri. In Romania a mai jucat pentru CSMS Iasi si a mai trecut pe la Sao Bento, Samsung Bluewings, Fortaleza, Penafiel, Deportivo Alaves, Vitoria, Grasshopper, Pacos Ferreira, Leixoes, Al Hilal, Millonarios si Uniao Barbarense.

Dumnezeu sa-l ierte daca e adevarat! Un talent rar. Era peste Sanmartean si Adailton. Mi-a fost prezentat de fiul lui Nae Manea, m-am urcat în avion si l-am adus la Vaslui. Era un jucator jovial, cu mult caracter. Un talent imens. Chiar regret enorm… M-ati prins si în direct cu chestia asta…” a declarat Adrian Porumboiu pentru Prosport.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>