Published On: vin, aug. 26th, 2016

Jandarmii vor pastra ordinea publica la partida Dacia Unirea Braila – ASU Poli Timisoara

Jandarmeria Braila va asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor ce vor fi prezenti la meciul de fotbal dintre F.C. Dacia Unirea Braila- ASU Poli Timisoara, care se va disputa sâmbata, 27 august, pe stadionul Municipal din Braila, incepând cu ora 15.00.

Jandarmeria Braila recomanda suporterilor sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, si informeaza ca legislatia in vigoare interzice persoanelor fizice sa detina sau sa efectueze orice operatiune cu materiale pirotehnice.

Ca urmare, spectatorii nu au voie sa introduca in arena sportiva astfel de obiecte care pot pune in pericol securitatea participantilor la aceasta competitie sportiva.

De asemenea, este interzisa afisarea de inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminare de orice fel si la violenta, este interzis accesul in stadion cu substante toxice, bauturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cutite, pumnale ori alte asemenea obiecte care pot pune in pericol siguranta participantilor la aceasta competitie sportiva.

Participantii la aceasta manifestare sportiva trebuie sa respecte masurile stabilite de organizatori si fortele de ordine pe traseele catre locul de desfasurare a meciurilor, in apropierea si in incinta arenei sportive.

Intrarea in stadion, accesul publicului, paza vestiarelor si protectia arbitrilor, indrumarea si supravegherea publicului in stadion se realizeaza cu agenti ai societatii de paza si protectie contractata de organizator.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>