Published On: lun, aug. 29th, 2016

GALERIE FOTO: Cum se risipesc banii publici / Un stalp de iluminat din cartierul Progresul functioneaza non – stop

In acest weekend brailenii de pe strada Octav Doicescu, din cartierul Progresul, au asistat la o situatie incredibila. Un stalp de iluminat public functioneaza non-stop. Poate cei care se ocupa de iluminatul stradal s-au gandit “sa-i lumineze” pe locuitorii din aceasta zona si din aceasta cauza au lasat stalpul sa functioneze fara intrerupere. Totusi, lasand gluma la o parte, iluminatul public este un serviciu platit din banii contribuabililor, iar din cauza ar trebui luate masuri pentru a se remedia problema.

O femeie a contactat reporterii Infobraila si ne-a relatat cele intamplate si ne-a trimis mai multe fotografii in care se observa cele prezentate mai sus, in speranta ca se vor lua masuri.

“De doua zile pe strada Octav Doicescu cartier Progresu iluminatul stradal functioneaza non-stop fara ca cei din serviciul care asigura mentenanta iluminatului stradal sa intervina. Kilowatii curg si contribuabilii fac plata”, a spus femeia.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>