Published On: lun, aug. 22nd, 2016

Dacia Unirea Braila a pierdut la scor de neprezentare pe terenul Batranei Doamne

Sambata, Dacia Unirea Braila a jucat, in deplasare, in compania echipei UTA Batrana Doamna, in etapa a treia a Ligii a II-a. Ora disputarii partidei a fost sub semnul intrebarii, deoarece UTA a refuzat initial sa joace la ora 15:00 in semn de protest pentru ca nu s-au stabilit criteriile impartirii drepturilor TV, dar In ciuda acestor proteste partida s-a disputat la ora stabilita initial. Formatia braileana a inceput bine partida si a fost la conducerea jocului in prima repriza, fiind echipa mai periculoasa, dar in ciuda jocului bun prestat, UTA a deschis scorul in minutul 21 prin Denis Man care a profitat de erorile din defensiva oaspetilor si a inscris cu o lovitura de cap in urma unei lovituri libere.

In repriza a doua UTA a preluat usor conducerea jocului, iar in minutul 48, acelasi Denis Man a majorat avantajul gazdelor. In ciuda jocului mai bun prestat de gazde, formatia braileana a mai avut ocazii, dar atacantii oaspetilor nu au prins cea mai buna zi si nu au reusit sa finalizele actiunile periculoase cu gol. Mai mult, Man a reusit hat-trick-ul in minutul 60 dupa o noua gafa a apararii echipei brailene. Dupa a aceasta infrangere categorica Dacia Unirea a pierdut prima pozitie in clasament, ajungand pe locul pe locul opt la trei puncte in spatele noului lider Chindia Targoviste, singura echipa cu maxim de puncte dupa trei etape.

Etapa viitore Dacia va infrunta pe teren propriu ASU Poli Timisoara, echipa de pe locul 17, cu doua infrangeri si un egal in primele trei etape. Partida va incepe de la ora 15:00 si va fi difuzata in direct la Digisport.

Dacia Unirea: Olaru – Nita, Olenic, Ghiocel, Stanciulescu – Petean – Rosu (min. 60: Neagu), D. Oprea, Puscasu, Necoara (min. 65: Enciu) – Musca (min. 75: Mucuta).

Antrenor: Alin Panzaru

UTA: Miron – David, Manea, Gligor, Burla – Chindris, Tanase, Stratila (min. 72: Stahl), D. Man (min. 83: Vlad) – Andor (min. 60: Copil), Curtuius.

Antrenor: Roland Nagy

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>