Published On: lun, aug. 8th, 2016

Dacia Unirea Braila a debutat cu o victorie in noul sezon, pe terenul Dunarii Calarasi

In acest weekend a reinceput spectacolul si in Liga a II-a. Dacia Unirea Braila a avut un prim meci foarte greu pe terenul echipei care s-a luptat in sezonul trecut la promovarea in prima liga, pierzand in play-off impotriva Batranei Doamne, UTA Arad, dar a obtinut o victorie la limita cu scorul de 2-1.

Elevii lui Alin Panzaru au facut un meci foarte bun si au dominat teritorial. Dupa o prima repriza in care jucatorii echipei brailene a trecut mai multe randuri pe langa deschiderea scorului, in debutul reprizei a doua Puscasu a deschis scorul dupa ce s-a distrat in careul gazdelor. In minutul 53 Necoara a oferit o pasa decisiva in fata portii, iar golgheterul brailenilor de anul trecut, Musca a dus scorul la 2-0. Dupa cele doua goluri, Dacia a redus turatia motoarelor si s-a multumit cu un joc de asteptare, iar Dunarea Calarasi a inceput sa controleze jocul. Dominatia gazdelor s-a concretizat in minutul 76 cand Licu a profitat de o gafa a aparatorilor brailenilor si a micsorat diferenta. In ciuda forsing-ului gazdelor, Dacia Unirea a rezistat si a obtinut o victorie importanta pentru moralul jucatorilor.

 “Am pasit cu dreptul si pot afirma ca, raportat la numarul ocaziilor, victoria putea fi mult mai clara. Ma asteptam la un rezultat bun pentru ca in ultimii patru ani nu am pierdut niciodata in prima etapa a campionatului. Atuul nostru a fost, ca de obicei forta grupului, noi ne-am pastrat scheletul echipei, la Calarasi au fost adusi multi jucatori, era firesc sa nu existe omogenitate. Acum trebuie sa continuam cu o victorie pe teren propriu”, a declarat Alin Panzaru la finalul partidei.

 

DUNAREA CALARASI – DACIA UNIREA BRAILA 1-2

Licu '76 / Petean '46, Musca '54

C. Lungu – Tenea, Bg. Panait (cpt.), S. Ilie, Codreanu (Licu '46) – P. Radu, Sil. Matei (Ov. Popescu '66), Ibrian, V. Balint – Kanda, Dobra (V. Petre '62)

Rezerve neutilizate: G. Popa – D. Gheorghe, C. Mihut, Al. Dinca

Antrenor: Adrian Mihalcea

Olaru – M. Dima, Ghiocel, L. Ivan, Stanciulescu (cpt.) – Nita, D. Oprea, Petean, Puscasu (M. Enciu '75), Necoara (C. Rosu '90+1) – Musca (P. Ioan '86)

Rezerve neutilizate: Girlea – Olenic, Mucuta

Antrenor: Alin Panzaru

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>