Published On: mie, iul. 20th, 2016

Yazaki Braila a cerut ajutor de stat pentru a crea inca 800 de locuri de munca

Compania japoneza Yazaki doreste sa creeza inca 800 de locuri de munca, pe langa cele 1.300 care exista in prezent. Pentru a realiza acest lucru reprezentantii companiei au cerut un ajutor de stat in valoare de 15 milioane de lei pentru o investitie care ar urma sa creeze alte 830 de locuri in fabrica de cablaje auto situata in Zona Libera Braila, chiar la intrare in oras dispre Viziru.

"Am solicitat un ajutor de stat pentru fabrica din Braila, unde investitiile sunt in derulare si in acest moment. Productia a inceput acolo din octombrie 2015 , iar la finalul lunii iunie aveam 1.344 de angajati si planuri de a creste in continuare pâna la finalul anului", au declarat celor de la zf.ro reprezentantii companiei.

In cadrul companiei se realizeaza cablaje pentru industria auto in sistem KSK, produse cu care vor fi echipate masinile marcii BMW.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>