Published On: vin, iul. 8th, 2016

VIDEO: Curse ilegale pe soselele Romaniei / Un BMW a fost distrus complet dupa ce a intrat intr-un stalp

O cursa in miez de noapte intre un BMW si un Audi s-a sfarsit prost dupa ce primul bolid, in care se aflau doi baieti si doua fete, a intrat cu viteza foarte mare intr-un stalp, fiind distrus aproape in totalitate. Cursa a avut loc noaptea trecuta in Timisoara. Doi soferi au vrut sa vada care este cel mai puternic bolid si au inceput o cursa nebuna in zona Complexului Studentesc. Din cauza vitezei excesive soferul BMW-ului nu a mai reusit sa controleze volanul si a intrat in plin intr-un stalp dintr-un scuar. Un urma impactului foarte violent BMW-ul a fost distrus in totalitate, dar ca prin minune cei 4 tineri au scapat doar cu zgarieturi si leziuni minore, iesind pe propriile piciorea din ramasitele masinii.

Soferul din Audi nu a oprit sa vada ce s-a intamplat cu prietenii sai si si-a continuat drumul, dar nu a mai parcurs decat cativa metri si a facut pana. A coborat si, impreuna cu un pasager, a schimbat roata, dupa care si-au continuat drumul.

Politistii au fost chemati chiar de pasagerii BMW-ului, care le-au indicat oamenilor legii unde se afla ceilalti participanti la intrecere. Soferul masinii distruse a recunoscut ca participa la o cursa ilegala.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>