Published On: mar, iul. 12th, 2016

UPDATE / BAC 2016: Murgoci 100% rata de promovare – Moisil 0%

UPDATE 16.00: Discrepanta foarte mare intre licee. In timp ce la Murgoci toti absolventii au promovat examenul de Bacalaureat, la Moisil rata de promovare a fost de 0%.

Candidatii nemultumiti de rezultatele obtinute, pot face contestatie astazi, intre orele 16.00 si 20.00.

La nivel national rata de promovare este de 66,7%, iar in judetul Braila rata de promovare este de 72,3%, mai mica fata de anul trecut cand a fost 76,6%.

 

UPDATE: Absolventii au putut sa afle in sfarsit rezultatele ce ii tineau atat de mult pe jar. Pe cand unii exclamau fericiti ca au luat examenul, chiar daca nu erau note foarte mari, alti isi anuntau cu indignare parintii sau profesorii,rezultatele nesatisfacatoare.

“Nu aveam cum sa iau notele astea” sau “Eu am calculat 8.30, e o diferenta foarte mare”, sunt cateva dintre exclamatiile elevilor.

O alta obsolventa ne-a spus fericita ca desi subiectele i s-au parut grele, a reusit intr-un final sa le rezolve si sa obtina o nota multumitoare, 9,43. Dar ca frica pentru nota ce ar fi putut sa o obtina la Romana a pus-o pe jar: A fost greu, mi s-a parut greu…din cauza examenului la Romana nu mai puteam sa dorm, dar se pare ca am nimerit subiectul si ca am obtinut mai mult decat m-am asteptat, 9.43.

Statisticile procentuale ale promiovabilitatii sunt in curs de afisare. Revenim cu noi informatii.

 

Astazi, in urma cu putin timp s-au afisat rezultatele la Examenul de Bacalaureat 2016. Cea mai mare medie din Braila este 9.93, inainte de contestatii, fiind obtinuta de doi elevi, de la Colegiul National “Gheorghe Murgoci” si Liceul Teoretic “Panait Cerna”.

Cretean Cristian de la “Murgoci”, profil Mate-Info, a reusit sa obtina 9,8 la Limba si Literatura Romana, 10 la Matematica si 10 la Fizica. Tache Monica Gabriela de la “Panait Cerna”, profil Filologie a luat 9,8 la Limba si Literatura Romana, iar la Istorie si Geografie a reusit sa obtina nota maxima.

Puteti gasi rezultatele complete aici!

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>