Published On: vin, iul. 8th, 2016

Seful CJ ameninta cu demiterea persoanelor din conducerea Administratiei Publice, care nu isi respecta fisa postului

Seful judetului Braila, Francisk Chiriac doreste sa schimbe organigrama si regulamentul de organizare al Consiliului Judetean, astfel incat responsabilitatile directorilor sa nu mai fie doar pe foaie, iar in cazul in care nu respecta fisa postului, sa raspunda pentru faptele lor. Aceleasi masuri se vor aplica si in cazul vicepresedintilor, pentru a avea transparenta, amenintand ca in acelasi timp ca cei ce nu vor respecta legislatia, vor pleca.

“M-am gandit foarte serios si cat mai curand o sa schimbam putin partea de organigrama si regulamentul de organizare si functionare al CJ, astfel incat toti directorii, prin fisele de post, sa isi asume, sa raspunda pentru lucrarile pe care le fac. Aceleasi asumari vreau sa le dau si vicepresedintilor, prin domeniile pe care le vor pastori, astfel incat toate deciziile si tot ce se va intampla, pe licitatii, pe patrimoniu, orice, sa fie cat mai transparente, oamenii sa stie ce au de facut cand semneaza… Sa nu mai fie ca in trecut, cand un singur om hotara ce se intampla cu un contract. Daca ei nu isi asuma si nu semneaza, asta desi ei au venit la concurs si si-au dorit postul respectiv, atunci exista legislatie, Comisie de Disciplina… Vor pleca… De ce au mai venit pe postul respectiv, daca nu isi asuma?”

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>