Published On: vin, iul. 29th, 2016

Rotaru: “Domnul Cortez are scapari de memorie…Ii reamintesc ca la Spitalul Judetean a fost presedinte al Consiliului de Administratie domnul Boboc”

Astazi, in cadrul conferintei de presa cu PSD-ul, Ion Rotaru a contrazis spusele liberalului, Vasile Cortez, ca managerul Spitalului Judetean se afla sub amenintarile PSD-ului si ca tot PSD-ul este de vina pentru lucrarile necalitative. Mai mult de atat, Rotaru a amintit ca liberalul Boboc a fost presedinte al Consiliului de Administratie al Spitalului Judetean.

“Probabil ca domnul Cortez, daca ii apartine aceasta declaratie, are usoare scapari de memorie. Ii reamintesc eu, ca la Spitalul Judetean, la un moment dat a fost presedinte al Consiliului de Administratie domnul Boboc si ca in Consiliul de Administratie a fost si domnul Nechita. Acolo lucrurile nu sunt in regula si nimeni nu a facut presiuni asupra managerilor sau a altcuiva, nici amenintari si nici alte lucruri de a-l tine sub pressiune pe manager sau pe altcineva…acolo s-a cerut intotdeauna sa se faca treaba, sa functioneze spitalul, sa se asigure serviciile medicale de care populatia are nevoie si sa se puna in practica proiectele de investitii pentru care existau licitatii, pentru care sunt contracte de lucrari si care sunt intr-o zona de nefinalizare si astazi. La radul lor a generat faptul ca nu pot sa utilizeze o serie intreaga de aparate care au fost achizitionate. Din discutiile pe care le-am avut cu domnul Chiriac, lucrurile vor intra pe un fagas normal in perioada urmatoare, prin masurile pe care le-a intreprins si urmeaza sa le intreprinda in continuare pentru a debloca zona de investitii cu toate erorile de proiectare, de ajustare a unor lucruri  sau de faptul ca au fost omise anumite lucruri la momentul in care s-a facut licitatia, in asa fel incat sa se puna in sfarsit in practica proiectul de investitii si partea de alimentare cu energie sau spargerea peretelui de legatura. Toate aceste lucruri tin de manager”, a declarat acesta/.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>