Published On: joi, iul. 7th, 2016

Marian Dragomir isi doreste sustinerea echipelor locale de handbal si fotbal

Marian Dragomir, a spus recent ca isi doreste promovarea sportului brailean, inclusiv echipa de fotbal. Acesta sustine ca a fost contactat de persoane din conducerea echipei care i-au solicitat cresterea bugetului, comparativ cu sezonul trecut. Dragomir a inceput discutiile cu presedintele Consiliului Judetean, Francisk Chiriac, pentru a le indeplini dorinta celor de la Dacia Unirea Braila, dar si pentru a sustine financiar celelalte echipe ale orasului, care au obtinut rezultate bune in sezonul recent incheiat.

Am primit deja o adresa de la cei de la fotbal, prin care solicita suplimentarea bugetului fata de anul in curs; o vom analiza impreuna cu cei de la Consiliul Judetean si daca la un moment dat am spus ca trebuie sa acordam o maxima prioritate sportului de masa, in defavoarea sportului de performanta, in ultima perioada, din discutiile cu foarte multi cetateni, m-au lamurit ca ambele trebuie tratate cu aceeasi seriozitate si echilibru. O sa avem o discutie impreuna cu domnul Chiriac, presedintele Consiliului Judetean, dar si cu cei care fac sport de performanta in Braila, pentru a-i sustine pe cei care au rezultate. Echipa de fotbal a avut  rezultate, va spun ca sunt de acord, in principiu, pentru o crestere de buget, sub conditia obligatorie a unor rezultate favorabile si in perioada urmatoare, la fel ca la handbal si la celelalte sporturi”, a declarat Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>