Published On: joi, iul. 7th, 2016

GALERIE FOTO: Braila noastra cea de toate zilele / “In randul brailenilor s-a inventat un nou sport – slalom printe marfuri”

Depozite, marfa si masini parcate…toate pe trotuarele de pe Ramnicul Sarat.  Targ de marfa in toata regula. Si oamenii? Ar trebui sa zboare pe deasupra probabil, asta ca sa nu fie calcati de autoturismele ce trec pe sosea. Dar ce puteti spune despre copiii care merg la scoala si de pericolul la care se expun atunci cand fac slalom prin marfuri si masini?!

Pe langa toate astea, probabil ca v-ati confruntat si voi cu problema lipsei trecerilor de pietoni. Pe o distanta de un kilometru, de la Billa si pana la TUG nu exista o trecere de pietoni. Oamenii ar trebui sa strabata jumatate din aceasta distanta, ca sa poata traversa regulamentar, altfel…in caz de "ceva", e vina lor, ca au trecut prin loc nepermis. Dar nu e ilegal ca pietonii sa circule pe partea carosabila si comerciantii sa ocupe spatiul pubic?! Se pare ca nu!

Problemele astea ne urmaresc de cand ne stim, dupa cum am mai spus intr-un articol anterior, insa nimic nu s-a schimbat. Nu, nu…(nu avea cum sa se schimbe ceva atat de repede), dar autoritatile nici nu s-au sinchisit sa ia cea mai mica masura in privinta asta.

"In randul brailenilor s-a inventat un nou sport – slalom printre marfuri si masini", a comentat ironic un trecator in timp ce colega mea fotografia "frumusetile" strazii.

Ar trebui sa ne rugam la bunul Dumnezeu sa nu se mai intample vreo nenorocire si sa speram ca peste vreo 10 generatii se va instala normalitatea si la noi.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>