Published On: vin, iul. 8th, 2016

Curtea de Apel Constanta a decis: Statiunea Lacu Sarat apartine comunei Chiscani

Procesul lung, care s-a intins pe mai multi ani, intre primariile din Braila si Chiscani a fost finalizat, decizie definitiva a Curtii de Apel Constanta fiind: Statiunea Lacu Sarat apartine Chiscaniului. Acest verdict s-a dat astazi, 8 iulie, motiv pentru care autoritatile celor doua localitati trebuie sa gaseasca solutii pentru reabilitarea statiunii.

Statiunea Lacu Sarat este unul din pariurile din campanie a lui Marian Dragomir, declarand in repetate randuri ca isi doreste modernizarea statiunii. Acest lucru a fost putin ingreunat de hotararea Curtii de Apel, dar Dragomir a sustinut ca indiferent de cine va castiga statiunea, va face tot ce-i sta in putere pentru a realiza o asocire intre cele doua Unitati Administrativ Teritoriale, astfel incat sa poata accesa fondurile necesare investitiilor de care este urgenta nevoie. 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>