Published On: vin, iul. 15th, 2016

Chiriac i-a dat ultima sansa lui Iugulescu sa deschida sectia de ATI

Ieri,in cadrul conferintei de presa, Francisk Ciriac, presedintele Consiliului Judetean a anuntat ca i-a dat termen pana astazi sa vina cu termene si documente etapizate pentru deschiderea sectiei de Anestezie si Terapie Intensiva.

Lui Iugulescu, managerul Spitalului Judetean i s-a dat termen pana astazi sa rezolve problemele legate de deblocarea sectiei ATI, altfel, seful judetului va considera ca nu este responsabil si capabil pentru postul pe care il ocupa.

Consiliul Judetean a finantat Spitalul Judetean pentru deschiderea unor noi sectii si a predat prin proces verbal de predare primire  managerului spitalului.

Sectia de ATI este finalizata in proportie de 90%, insa mai trebuie spart un zid ce face legatura intre sectie si restul spitalui. Sectia aceasta este prioritara pentru Chiriac, dat fiind faptul ca acolo s-au investit cei mai multi bani, iar punerea in functiune a sectiei nu sta decat in spargerea unui perete.

“Acolo e investitia cu gradul cel mai mare de realizare. Au fost destule declaratii in presa: ba ca acea cladire e a Consiliului Judetean, ba ca e a spitalului si asa mai departe. Am vrut sa clarific acest lucru in primul rand. Cladirea si investitia a fost facuta de Consiliul Judetean si predata prin proces verbal de predare – primire spitalului. Asa ca Spitalul este in masura, in momentul de fata, sa imi dea solutii cu termene si sa stim cand aceasta sectie va fi deschisa efectiv. Cu acel zid, cu acele usi, cu toate problemele care sunt acolo. Ieri am avut aceasta discutie. Pana la urma, au inteles si ei ca este a spitalului si ca problema este a lor. Asa ca ii astept cu solutii. Le-am spus: gasiti etapizat si dati-mi termene pe finalizarea cladirii, ca sunt si niste probleme interioare – cu inelul de incendiu. Sunt niste proceduri care trebuie facute cu ISU. Nu stam doar in spatele acelui zid. Exista si o varianta b daca nu finalizam, pentru a fi functionala aceasta sectie. Maine, domnul manager, cu personalul lui de acolo, cu tehnicul, cu juridicul, trebuie sa imi spuna efectiv cum rezolva problemele alea micute, din interior, pentru a putea deschide aceasta sectie foarte importanta pentru Spital. In cazul in care managerulu nu imi va preda termenele,  o sa avem o alta discutie. Inseamna ca nu isi asuma responsabilitatea pentru functia de manager”, a declarat Chiriac

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>